Hälsokällan i Malmö
Lili Friberg
Norregatan6
211 27 MALMÖ
tel nr 040 230032, mob nr 0709230020

Obs! Jag har ramvatal med Region Skåne om diabetesfötter!

Att vårda sina fötter är ingen lyx. Det bara känns så!

Dina fötter är viktiga, de ska bära dig genom livet. Därför är fotvård viktig. Det kan hända att du har problem med dina fötter?

Varför inte bara komma för att få en underbar behandling? Du behöver inte ha problem för att njuta av massagen som följer efter behandlingen.

Här följer några av de behandlingar jag utför;

Ordinär fotvård, (Medicinsk fotvårdsbehandling för dig med medicinska problem). Varar ca 55 min: Det är den grundläggande behandlingen. Här börjar jag med att ge dig ett skönt fotbad, som följs av att jag klipper dina naglar, slipar dem, rensar och tar bort nagelband, har du nageltrång lägger vi bedövnigssalva. Har du förhårdnader, liktorn eller vårtor avlägsnar jag dessa nu. Då är vi framme till det skönaste... Massagen! Ren njutning.

Lyxbehandlingen tar ca 85 min, är som medicinsk behandling ovan, men du får exklusiva produkter från ARTDECO, massagen är längre... så för den riktigt kräsne är detta det bästa.

Fot/underbensmassagen ca 25 min. Börjar med fotbad, sen är det bara njutning...

Har du frågor angående fötter är du välkommen att fråga. Jag har kontakt med ortopedtekniker men du kan även få andra råd och tips.

Diabetespatienter är också välkomna med eller utan remiss! Jag går på kontinuerliga utblidningar för din säkerhet. Om du är berättigad till fotvård med gäller både frikort och högkostnadskort hos mig också, du betalar som ett besök på din vårdcentral. Hur många gånger du bör komma beror på hur många gånger din läkare/diabetessköterska bedömmer det vara rimligt att komma på besök. Ett till fyra besök per år.

 

Start | Om fotvård | Priser | Om Lili